search-btn

Het laatste nieuws

Monteurs gezocht

Geschreven op

Ter uitbreiding van ons team zijn wij direct op zoek naar: Allround monteur met APK. BEDRIJFSBUS.com, GENOMINEERD voor de Rabo talent award 2018, en voorzien van een prachtige moderne werkplaats, is op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega! Lees meer »

GEBRUIKTEBUS.COM WINNAAR van de Rabo Young Talent Award 2018.

Geschreven op

11 juni was het dan zover de uitreiking van de Rabo Young Talent Award. medemogelijk gemaakt door www.rabobank.nl EEN DAG OM NOOIT MEER TE VERGETEN. Wat was Betuwe Onderneemt Beter 2018 een geweldig succes! Naast deze innovatieve dag hebben wij met Gebruiktebus.com de Rab... Lees meer »

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling die ontstaat bij normale slijtage en gebruik. Slecht schakelen, bonken, slippen, een schommelend toerental, verhoogd brandstofverbruik, het disfu... Lees meer »

Leenvoertuigen bij Gebruiktebus.com

Geschreven op

Leenvoertuig nodig? Wij maken uw garagebezoek graag zo comfortabel mogelijk, waarbij kwaliteit in alle opzichten voorop staat! Het is immers al naar genoeg dat u uw bus of personenauto achter moet laten bij ons voor reparatie of onderhoud. Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad