search-btn

100% TEVREDEN

Roy en Tamara uit Lichtenvoorde

Geschreven op

De referentie van Roy en Tamara: Na bij verschillende garages te zijn geweest waar we niet echt vriendelijk werden geholpen of te woord werden gestaan. Vroegen wij ons af of klantvriendelijkheid nog wel bestaat. JA dat bestaat en we weten nu ook waar: Bij GEBRUIKTEBUS.COM. Lees meer »

Familie Peters

Geschreven op

De referentie van de familie Peters: Na 16 jaar intensief gebruik (550.000km) hebben we afscheid genomen van onze Volkswagen Transporter T4. We hebben intensief op internet gezocht naar een vervanger en zijn beland bij Gebruiktebus.com. Lees meer »

Familie Bouwmans

Geschreven op

De referentie van de familie Bouwmans: We zij zeer blij met onze nieuwe bus! Bij gebruiktebus.com zijn we zeer goed ontvangen, klantvriendelijk en duidelijke communicatie, goede service, opties besproken en uitgevoerd. Lees meer »

Familie Daleman

Geschreven op

Lees meer »

Hoveniersbedrijf van Alphen

Geschreven op

De referentie van Hoveniersbedrijf van Alphen: Heden heb ik een bedrijfswagen gekocht bij Gebruiktebus.com. Hier heb je geen gevoel dat je een van de vele klanten bent. Na een paar enkele vragen was het snel geregeld. Ik heb de bus een week later gehaald. Lees meer »

Onderhoudsbedrijf Jordens

Geschreven op

De referentie van Onderhoudsbedrijf Jordens: Namens Onderhoudsbedrijf Jordens willen wij graag benadrukken de zeer goede service en de enthousiaste handelswijze van de medewerkers. Jullie leveren echt maatwerk, top! Lees meer »

Het laatste nieuws

 

Nieuwe Leenvoertuigen bij Gebruiktebus.com

Geschreven op

Leenvoertuig nodig? Wij maken uw gara... Lees meer »

12 Juni IN-HOUSE bijeenkomst bij Gebruiktebus.com

Geschreven op

Altijd al eens een kijkje willen neme... Lees meer »

VERSNELLINGSBAK SPOELING

Geschreven op

Slecht schakelgedrag Maar liefst 90%... Lees meer »

Recent afgeleverd

nieuw in voorraad